Foster EcoPro G3

EcoPro G3

Gama szaf EcoPro G3 łączy w sobie najnowocześniejszą technologię chłodniczą, niskie koszty eksploatacji i niezawodność, dzięki czemu jest pierwszym wyborem dla profesjonalistów z branży gastronomicznej

g3 master bg Foster

Nasz nagradzany skraplacz. Opracowaliśmy zupełnie nową wersję naszego nagradzanego skraplacza stayclear, który jest teraz integralną częścią całej gamy szafek i blatów G3. Ten inteligentny, wymagający niewielkiej konserwacji komponent zapewnia, że ​​nie tylko Twój G3 oszczędza energię pierwszego dnia w Twojej kuchni, ale także utrzymuje wysoki poziom wydajności przez długi czas.

Food stays safe with Foster

Foster Shield zapewnia ochronę przed niebezpieczeństwami związanymi z niebezpiecznym przechowywaniem żywności. Dzięki systemowi chłodzenia przeprojektowanemu przy użyciu technologii obliczeniowej dynamiki płynów (CFD) w celu uzyskania zdumiewającej kontroli temperatury i ulepszonej konstrukcji, dzięki której G3 jest naszą najłatwiejszą do czyszczenia lodówką, jest to nasz jak dotąd najbardziej bezpieczny dla żywności produkt.

Atuty Szaf Chłodniczych EcoPro G3

Wytrzymałe
 
Wzmocnione 5-milimetrowe zawiasy ze stali nierdzewnej u góry i u dołu drzwi zwiększają trwałość i eliminują ryzyko zapadania się drzwi (testowane przy 250 000 otwarć, co odpowiada dziesięciu latom użytkowania).
 
 
Przygotowany na przyszłość
 

Dzięki prostemu dodaniu bramki jesteś gotowy na łączność, co zapewnia rozwiązanie do rejestrowania danych temperatury zgodnych z HACCP, informacje o zużyciu energii oraz możliwość zarządzania sprzętem.

Elastyczność

Nasze ulepszone standardowe modele schładzarek szokowych zostały dodatkowo wyposażone w funkcję sporadycznego mrożenia, co zapewnia maksymalną elastyczność

Jakość

Stal nierdzewna 304 wewnątrz i na zewnątrz: „złoty standard” w wykończeniach o wysokiej wydajności, co oznacza, że jakość jest gwarantowana

Idealny do gorących kuchni

Działa w temperaturach do 43ºC (przekracza klasę klimatyczną ISO 5), co oznacza, że G3 sprawdza się w najgorętszych warunkach kuchennych.